SELVANGIVELSE

Selvangivelse er en årlig rapportering til skat

Selvangivelse af oplysningerne til årsopgørelsen kan være ret kompliceret. Få din revisor til at klare opgaven sammen med dig.

Fristen for at selvangive for virksomheder er normalt 31. maj for selskaber (forudsætter at du har et rengskabsår som løber normalt).

Du kan på skat.dk/tastselv se de oplysninger, SKAT allerede har om din virksomhed. Du skal gennemgå opgørelsen og oplyse dem, hvis der noget der mangler, eller er forkert. En af de vigtigste oplysninger, som du selv skal indtaste, er virksomhedens årsresultat.

Er du nystartet virksomhed, og synes du selvangivelse er en stor mundfuld, så kan du bl.a. få hjælp på Skattestyrelsens hjemmeside: skat.dk/start-up. Her er der især fokus på at hjælpe med det, der ofte er svært for nystartede virksomheder.

Du er også velkommen til at kontakte MB Revision og få udarbejdet et tilbud efter dine specifikke behov.

Virksomhedens årsresultat

Årsresultatet er et summen af alle virksomhedens indtægter og udgifter, i løbet af året. Det er det resultat, der skal på selvangivelsen.

  • Er din virksomhed personligt ejet, skal du indberette det på din personlige selvangivelse i TastSelv Borger.
  • Er din virksomhed et selskab, fx et ApS eller et IVS, skal du lave en separat selvangivelse for dit selskab i TastSelv Erhverv. Det kan du læse mere om på skat.dk/selskaber.

Du er også velkommen til at kontakte MB Revision på telefon 33 33 94 97 og få udarbejdet et tilbud efter dine specifikke behov.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search