Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mb-revision.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mb-revision.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mb-revision.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mb-revision.com/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
selvangivelse – MB Revision

SELVANGIVELSE

Selvangivelse er en årlig rapportering til skat

Udarbejdelse af årsregnskab og selvangivelse kan være en kompliceret opgave. Få din revisor til at klare opgaven sammen med dig.

Fristen for at selvangive for virksomheder er normalt 31. maj for selskaber (forudsætter at du har et rengskabsår som løber normalt).

Du kan på skat.dk/tastselv se de oplysninger, SKAT allerede har om din virksomhed. Du skal her tjekke tallene og oplyse dem, der mangler. En af de vigtige oplysninger, som du selv skal indtaste, er virksomhedens årsresultat.

Er du nystartet virksomhed, og synes du selvangivelse er en stor mundfuld, så kan du bl.a. få hjælp på skattestyrelsen nye site, skat.dk/start-up. Her er der især fokus på at guide og hjælpe med det, der ofte er svært for nystartede virksomheder. Du er også velkommen til at kontakte MB Revision og få udarbejdet et specifikt tilbud efter dine behov.

Du skal selvangive virksomhedens årsresultat
Årsresultatet er regnestykket over alle indtægter og udgifter i virksomheden i løbet af året, om det så er et overskud eller et underskud. Det er det resultat, du skriver på din selvangivelsen.

  • Er din virksomhed personligt ejet, skal du indberette det på din personlige selvangivelse i TastSelv Borger.
  • Er din virksomhed et selskab, fx et ApS eller et IVS, skal du lave en separat selvangivelse for dit selskab i TastSelv Erhverv. Det kan du læse mere om på skat.dk/selskaber.

Du er også velkommen til at kontakte MB Revision på telefon 33 33 94 97 og få udarbejdet et specifikt tilbud efter dine behov.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search