Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mb-revision.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mb-revision.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mb-revision.com/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/mb-revision.com/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/includes/minify/src/Minifier.php on line 227
Andre ydelser – MB Revision

ANDRE YDELSER SOM UDFØRES AF MB REVISION

Lønadminstation

MB Revision udfører al form for lønadministration. Vi klarer indberetninger og afregninger til SKAT, ATP, Samlet Betaling, feriekonto og pension.

MB Revision benytter professionelle lønprogrammer til elektronisk overførsel af løndata. Det er nemt og sikkert, og du sparer tid. Hvis du helt ønsker at slippe for besværet med at lave løn, har vi erfarne medarbejdere med mange års erfaring, så du kan bruge os som din faste lønbogholder. Vi kan hjælpe dig med lønadministration, uanset om du bruger vores hjælp til bogføring eller ej.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

  • Indberetning af løn af dine medarbejdere.
  • Beregning af pension, feriepenge, søgne og helligdage, personalegoder, skatter mv.
  • Indberetning og afstemning af lønsystem til dit regnskab.
  • Styring af tidsfrister, indberetningsfrister og deadlines.

Hvad er økonomistyring?

Hvor regnskabet er en rapport over tidligere begivenheder, er økonomistyringen er forsøg på at forudse fremtiden.

Et regnskab kan ikke fortælle dig, hvordan du forbedrer den finansielle tilstand i virksomheden, hvad der skal til, for at virksomheden vækster, eller hvor hurtigt I omsætter varerne. Her skal andre værktøjer til – værktøjer der under ét kaldes ’økonomistyring’.

Budgetter, forecasts og beregninger er nogle af grundpillerne og en forudsætning for en succesfuld økonomistyring.

Du er også velkommen til at kontakte MB Revision og få hjælp til økonomistyring, herunder udarbejdelse af likviditetsbudgetter og driftsbudgetter m.fl.

STIFTELSE AF SELSKAB

stiftelse-af-selskab-revisionmb-600

Stiftelse af selskab kræver omtanke

Stiftelse af selskab er i dag både nemt og kompliceret. Du kan starte en virksomhed på få minutter på virk.dk, men der er så mange regler du skal overholde indenfor de fleste brancher. Mange har brug for rådgivning for at være sikker på, at de får gjort det rigtigt.

Kontakt MB Revision for at få en snak om at stifte virksomhed

GØR DET SELV

Du står for bogføring i Bilys.dk. Dinero. E-conomic , så står vi for kontrol af bogføring  og  evt. indberette moms og årsregnskab. På den måde kan du både følge med dit regnskab og spar på regningen.

REVISION

Hvorfor revision?

Revision betyder at gennemgå regnskaber fra virksomheder, så de og deres interessenter kan få et indblik i virksomhedens økonomiske situation. Desuden kan revisionen benyttes til at aflægge regnskab til det offentlige. Revisor er offentlighedens repræsentant i forhold til virksomhedens forretningsomfang. Revisionen betyder at der er troværdighed omkring de tal virksomheden præsenterer.

Anpartsselskaber, over en vis størrelse, og Aktieselskaber skal revideres årligt af revisor. Revisionen er lovpligtig, og skal give et retvisende billede af virksomhedens økonomiske tilstand.

MB Revision kan hjælpe dig med at udføre revision på din årsrapport med vores godkendte samarbejdsparterner. Her vil vi stå for alt det grundlæggende regnskabsudarbejdelse, på den måde kan spare en væsentlig beløb på dit revideret regnskab. Pris niveauet ligger mellem 12-25t ex moms. Kontakt MB Revision for et tilbud på dit revideret regenskab.

revision

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, så tager vi kontakt til dig inden for 24 timer

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search